Apakatamommy.com

Apakatamommy.com has Server used 216.239.32.21 IP Address with Hostname in United States. Below listing website ranking, Similar Webs, Backlinks. This domain was first 2020-03-25 (1 year, 212 days) and hosted in Mountain View United States, server ping response time 228 ms

DNS & Emails Contact

This tool is used to extract the DNS and Emails from this domain uses to contact the customer.

Fetching Emails ...

Extract All Emails from Domain

Top Keywords Suggestions

Keywords suggestion tool used Apakatamommy keyword to suggest some keywords related from this domain. If you want more, you can press button Load more »

Notice! No data available for this site.

Hosting Provider

Website: Apakatamommy.com
Hostname: any-in-2015.1e100.net
Country:
Region: CA
City: Mountain View
Postal Code: 94043
Latitude: 37.419200897217
Longitude: -122.05740356445
Area Code: 650
Email AbuseNo Emails Found

Find Other Domains on Any IP/ Domain


New! Domain Extensions Updated .com .org .de .net .uk   » more ...

Domains Actived Recently

   » Revo.com (3 day ago)

   » Bobbyjonesband.com (3 day ago)

   » Huishoubao.com (1 day ago)

   » M1file.com (14 hours ago)

   » Renhomesantalya.com (2 day ago)

   » Napadrivertours.com (1 day ago)

   » Barefootconsultants.com (10 hours ago)

Results For Websites Listing

Found 47 Websites with content related to this domain, It is result after search with search engine

Apakata Mommy

Apakatamommy.com   DA: 20 PA: 20 MOZ Rank: 40

  • 5 MASAKAN YANG SERING ADA DALAM HATI RAKYAT MALAYSIA
  • 5 MASAKAN YANG SERING ADA DALAM HATI RAKYAT MALAYSIA | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog Apakatamommydotcom.

Malaysian Blogger (@apakatamommy) • Instagram Photos And

Instagram.com   DA: 17 PA: 14 MOZ Rank: 32

1,086 Followers, 419 Following, 55 Posts - See Instagram photos and videos from Malaysian Blogger (@apakatamommy)

Puan Aleya Disini

Web.facebook.com   DA: 16 PA: 13 MOZ Rank: 31

  • Puan Aleya Disini is on Facebook
  • Join Facebook to connect with Puan Aleya Disini and others you may know
  • Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

Charis Money Coach’s Instagram Photo: “I Hate Budgets. I

Instagram.com   DA: 17 PA: 15 MOZ Rank: 35

  • budgets can be really stressful 😰

Atulhamid.com

Atulhamid.com   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 71

  • Mommy blogger: Nurul Aleya (apakatamommy) Link blog: www.apakatamommy.com Usia blog: 10 bulan, bermula March 2020
  • Merupakan mommy kepada seorang anak
  • Sebenarnya sudah lama jadi blogger, 10 Tahun yang lepas dengan blog www.secantikmanis.com
  • Selepas tamat pengajian, mula bekerja blog pun semakin tertinggal.

Resipi Mudah Eat Clean : Sup Ayam Jernih Clear Chicken Soup

Ninamirza.com   DA: 13 PA: 50 MOZ Rank: 68

  • Apakatamommy Posted at 00:01h, 02 July Reply
  • Selalu jugak masak sup ayam cara macam ni
  • Nadia johari Posted at 08:57h, 02 July Reply
  • Nad kalau malsnak mask sup memg campak je smeua, takde nak tumis2.
  • amelia Posted at 16:15h, 05 July Reply.

Resipi Roti Goreng Carbonara Tanpa Sos Segera. Mudah Lagi

Ninamirza.com   DA: 13 PA: 50 MOZ Rank: 69

  • RESIPI ROTI GORENG CARBONARA HOMEMADE Tanpa Sos Segera
  • Minyak untuk menggoreng secukupnya
  • Kalau minyak masak korang tak sampai penuh kuali (goreng tenggelamkan roti), sila pi beli dulu sebab kita nak goreng ‘Deep fried’ gitu.

February 2021 ~ Atul Hamid

Atulhamid.com   DA: 17 PA: 9 MOZ Rank: 33

  • Mommy blogger: Nurul Aleya (apakatamommy) Link blog: www.apakatamommy.com Usia blog: 10 bulan, bermula March 2020
  • Merupakan mommy kepada seorang anak
  • Sebenarnya sudah lama jadi blogger, 10 Tahun yang lepas dengan blog www.secantikmanis.com
  • Selepas tamat pengajian, mula bekerja blog pun semakin tertinggal.

Byfarahh.com

Byfarahh.com   DA: 16 PA: 48 MOZ Rank: 72

  • Biasanya FYP (atau final year project) memang di buat dalam dua semester masa level degree
  • Proposal (FYP1), akan dibuat semasa kita di first semester on third year
  • While for FYP 2 (instead of the real/final FYP), kita akan buat masa second semester on our third year in …

Jen Maslang Facebook

Facebook.com   DA: 16 PA: 12 MOZ Rank: 37

  • Join Facebook to connect with Jen Maslang and others you may know
  • Facebook gives people the power to share and makes the

30 Top Malaysia Blogger 2021

Fadzirazak.com   DA: 18 PA: 42 MOZ Rank: 70

  • Kali ini saya nak kongsikan dengan korang semua, top blogger malaysia 2021 yang korang boleh tengok dan baca blog mereka
  • Mesti ada sesuatu yang korang akan suka
  • Blog lifestyle, tips dan personal
  • Berkeyakinan dalam pelbagai bentuk untuk membina networking bersama.

Byfarahh.com

Byfarahh.com   DA: 16 PA: 49 MOZ Rank: 76

  • Aku suka tengok Sheisfarahin bebual dekat IG story dia
  • Hari tu kan, mula - mula aku tertengoklah Sheisfarahin ni, kemahen betul suka buat IG Story
  • Aku memang suka dengar dia bercakap
  • Sebab kalau dia bercakap je, dia mesti suka sharing
  • Memula dia buat IG Story je tau, tapi sekarang dia kerap

RUMAH KAMPUNG ; Nostalgia Zaman Kanak-Kanak

Umminani.com   DA: 12 PA: 50 MOZ Rank: 74

  • Hi apakatamommy says: 06/16/2020 at 10:24 am
  • Mommy pun ada jugak rumah atok mcm ni Kat Kampung
  • Paling best dekat bawah rumah, siap ada buat tempat orang datang berbual
  • umminani says: 06/16/2020 at …

26 BEST MALAYSIA MOM BLOGGERS TO FOLLOW IN 2021

Zazaazman8.com   DA: 18 PA: 50 MOZ Rank: 81

  • 12) www.apakatamommy.com Year of Blogging : 10 months
  • Nurul Aleya with her blog name as (apakatamommy).To start with, Aleya had been a blogger since 10 years ago using her blog named www.secantikmanis.com but as she had completed her studies and started pursuing her career, she had to abandon her passion in writing
  • Although she had to quit blogging, she has always loved to …

26 Top Mommy Blogger Malaysia Popular Untuk Tahun 2021

Sishawa.com   DA: 15 PA: 50 MOZ Rank: 79

  • Usia blog: 11 tahun, bermula September 2010
  • Merupakan ibu kepada sepasang anak, edan eshal, dahulu blog tempat meluah, sekarang jadi tempat mengaut rezeki hihi, alhamdulilah, lifesytle blogger, berkongsi ilmu, pengalaman dan pelbagai tips
  • Itulah dia senarai 26 mommy blogger malaysia yang boleh di follow untuk tahun 2021 ini.

April Dawn Vitor

Business.facebook.com   DA: 21 PA: 17 MOZ Rank: 53

  • April Dawn Vitor, Angono, Rizal
  • YOUR CLICKFUNNEL DESIGNER - SOCIAL MEDIA VIRTUAL ASSISTANT IN ONE A tech-savvy virtual assistant that …

#JDTBlogger

Kasihjuju.com   DA: 17 PA: 19 MOZ Rank: 52

  • More compassion, less judgement
  • More love, less hate.” ― Roy T
  • Bennett, The Light in the Heart

29 Best Blogs You Need To Follow In 2021

Zatisalim.com   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 84

  • #9 - Nurul Aleya (apakatamommy) Usia Blog : 11 bulan, bermula March 2020
  • Link Blog : www.apakatamommy.com
  • Blog parenting, berkongsi pengalaman breastfeeding, tips menyusukan anak sehingga 2 tahun dan resepi menggunakan air fryer
  • Usia Blog : 11 tahun, bermula Jan 2010

26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Untuk 2021

Ceritaita.com   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 85

  • Nurul Aleya (apakatamommy) Mommy kepada seorang anak ni sebenarnya dah lama berblog melalui sicantikmanis.com tetapi sejak lama tidak menulis dan blog yang lama mula terabai maka dia mula berblog mengunakan platform dan niche baru yang lebih kepada mommy blogger dan resepi mulai tahun 2020.

Gkb Probiotics Review

Thefitnessmanual.com   DA: 20 PA: 31 MOZ Rank: 70

  • | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca weblog apakatamommy.Risau kakak ipar mommy yang kena kuarantin sebab positif covid-19, Kakak ipar POSITIF covid-19
  • membuatkan mommy rasa takut memikirkan anak mommy yang masih kecil.

Senarai Pendek 26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Bagi

Mysarahstories.com   DA: 22 PA: 45 MOZ Rank: 87

  • Nurul Aleya (apakatamommy) www.apakatamommy.com 10 bulan - March 2020 mommy kepada seorang anak
  • Sebenarnya sudah lama jadi blogger, 10 Tahun yang lepas dengan blog www.secantikmanis.com
  • Selepas tamat pengajian, mula bekerja blog pun semakin tertinggal.

January 2021

Tinynasweet.com   DA: 19 PA: 9 MOZ Rank: 49

  • Sapukan sekaya (Lebihkan untuk lebih lazat) 3
  • Potong mentega kepada kepingan besar, kemudian potong kepada 3 bahagian kecil (Pastikan mentega keras) 4
  • Bakar pada suhu 200c selama 10-15 minit (Bergantung kepada ketuhar dan tahap garing yang anda inginkan).

29 Senarai Top Blogger Malaysia 2021

Messarah.com   DA: 16 PA: 47 MOZ Rank: 85

Nurul Aleya (apakatamommy) Blog: www.apakatamommy.com Apakata Mommy merupakan sebuah blog parenting yang ditulis oleh Leya yang gemar berkongsi pengalaman breastfeeding beliau, tips menyusukan anak sehingga umur 2 tahun serta pelbagai resipi menarik yang boleh dicuba dengan menggunakan air fryer.

Senarai Blogger Johor 2021

Tinynasweet.com   DA: 19 PA: 40 MOZ Rank: 82

  • Senarai Blogger Johor 2021 | Mungkin ada yang sudah mengenali senarai blogger di Johor secara dekat ataupun secara alam maya
  • Di sini ena senaraikan ahli yang aktif di dalam JDT Blogger iaitu 29 orang berasal atau menetap di Johor setakat ini
  • Puan Presiden yang havoc lagi meletop ialah Sis Lin

26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Untuk 2021 Meksah

Meksah.com   DA: 14 PA: 50 MOZ Rank: 88

  • Link Blog : www.apakatamommy.com #13 - Nora (Izarra) Mak kepada 3 orang cahaya mata
  • Bekerja di sektor kerajaan (sekolah), asal ada blog suka2 update kisah peribadi, madah, dan macam dairy, dan sekarang banyak entri pelbagai perkongsian.

Top 27 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Tahun 2021

Cxopportunities.com   DA: 23 PA: 50 MOZ Rank: 98

  • Blog Paling Banyak Dikunjungi Adalah Mommy Blogger
  • Jadi, inilah dia senarai top 27 mommy blogger malaysia paling best tahun 2021
  • Memang tak rugi kalau korang terjah senarai blog paling banyak dikunjungi di Malaysia
  • Kamilah para mommy blogger di Malaysia ini tau yang selalu kongsi pengalaman sendiri.

JDT Blogger

Jdtblogger.com   DA: 18 PA: 19 MOZ Rank: 63

  • Team Blogger Johor Official Since 10 December 2016 IG : @jdtblogger #JDTBlogger #TeamBloggerJohor #TBJ

30 Day Arm Challenge. Tips Kecilkan Lengan Berlemak

Ajumohit.com   DA: 16 PA: 50 MOZ Rank: 93

  • Jom kecilkan lengan yang berlemak
  • Senaman di rumah yang mudah dan tak perlukan peralatan gimnasium pun.

Senarai JDT Blogger Yang Wajib Korang Follow BLOG

Kisahsidairy.com   DA: 16 PA: 46 MOZ Rank: 90

  • Apa kata Mommy di dalam blog Aleya ni.Nak tau pasal mommy blogger ni boleh folow rapat blog beliau – apakatamommy #27 SELIM
  • Blogger lelaki yang ada di dalam JDT Blogger selain yang kat atas ni.
  • Jom Follow – Selim – #28 Mama Maszul

Senarai 26 Malaysian Mommy Blogger Yang Best Untuk Follow

Eksplorasilea.com   DA: 21 PA: 50 MOZ Rank: 100

  • 11- Nurul Aleya (apakatamommy) Blog: www.apakatamommy.com
  • Tempoh berblog Puan Nurul Aleya adalah lebih kurang 10 bulan bermula dari March 2020 namun kalau anda nak tahu, pelbagai info serta cerita boleh kita baca diblognya
  • Puan Aleya merupakan seorang ibu kepada seorang anak
  • Beliau sebenarnya sudah lama berkecimpung dalam dunia seorang

30 List Mommy Blogger Malaysia 2021

Annursyuhadah.com   DA: 21 PA: 50 MOZ Rank: 20

  • Nurul Aleya (apakatamommy) Mommy kepada seorang anak
  • Sebenarnya mommy Aleya ni sudah lama jadi blogger, sejak 10 Tahun yang lepas dengan blog www.secantikmanis.com
  • Selepas tamat pengajian, Leya mula bekerja, dan blog pun semakin terabail.

Kenali 26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Untuk 2021

Iamfuzy.com   DA: 15 PA: 50 MOZ Rank: 96

  • Mommy Blogger : Nora (ummizarra) Mommy blogger yang cantik manis ni menamakan blog sempena nama anak perempuannya Izarra dan kini telah pun mempunyai 3 orang cahaya mata termasuk Zarra
  • Lebih mesra dikenali sebagai Nora, penulis blog separuh masa ni mula menulis di blog bermula 2008 sekadar untuk suka-suka

Senarai Blogger Johor Wajib Follow

Kasihjuju.com   DA: 17 PA: 48 MOZ Rank: 97

  • Entri pertama di tahun baru 2021 ni Juju nak ajak kawan-kawan blog mengenali dan follow rakan-rakan Juju yang lain di komuniti JDT Blogger
  • Ada yang dah memang well known.

JDT Blogger : Blogger Johor

Vocabjohor.com   DA: 18 PA: 39 MOZ Rank: 90

  • JDT Blogger : Blogger Johor | Wujudnya JDT Blogger team ini bagi menambahkan kenalan blogger Johor serta mengeratkan hubungan antara blogger Johor
  • Kami sama-sama menaikkan nama blogger Johor bagi mengeratkan silaturrahim sesama …

26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Untuk Tahun 2021

Mommywawa.com   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 16

  • Blogger Nurul Aleya (apakatamommy) Blogger mommy kepada seorang anak
  • Sebenarnya sudah lama jadi blogger, 10 Tahun yang lepas dengan blog www.secantikmanis.com
  • Selepas tamat pengajian, mula bekerja blog pun semakin tertinggal
  • Tetapi minat menulis sentiasa ada, cuma tiada masa.

26 Mommy Best Blogger Malaysia 2021

Fadzirazak.com   DA: 18 PA: 49 MOZ Rank: 15

  • Nurul Aleya www.apakatamommy.com
  • Aleya adalah mommy blogger Malaysia yang dah lama tapi blog terbaru ini baru ditulis 10 bulan yang lepas iaitu pada Mac 2020
  • Seorang mommy kepada seorang anak
  • Sebenarnya sudah lama jadi blogger, 10 tahun yang lepas dengan blog www.secantikmanis.com
  • Selepas tamat pengajian, mula bekerja blog pun semakin

UPDATE SENARAI JDT BLOGGER

Nonasani.com   DA: 16 PA: 40 MOZ Rank: 92

  • UPDATE SENARAI JDT BLOGGER || Yeah, bila ada kerajinan, Nona update semula senarai JDT Blogger yang berada di seluruh negeri Johor
  • Kami antara blogger yang tinggal di dalam Johor
  • Banyak jugak aktiviti yang telah dibuat bersama.

26 Malaysian Mommy Best Blogger Year 2021

Marinabashah.com   DA: 20 PA: 50 MOZ Rank: 13

  • Pemilik blog adalah Nurul Aleya
  • Merupakan mommy kepada seorang anak
  • Sebenarnya Aleya sudah lama jadi blogger iaitu 10 tahun yang lepas dengan blog www.secantikmanis.com
  • Selepas tamat pengajian, Aleya mula bekerja dan blog pun semakin tertinggal
  • Minat menulis memang sentiasa ada, cuma kekangan masa.

Gambar Corak

Mazaliee.blogspot.com   DA: 21 PA: 26 MOZ Rank: 85

  • 10 Gambar Corak Board dan Batten Accent Wall Atau Feature Wall Viral Semasa PKP di Malaysia 2020 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog apakatamommy
  • Free for commercial use High Quality Images
  • Dekoratif adalah gambar yang disajikan dengan mengubah bentuk objek aslinya namun tanpa menghilangkan ciri-ciri khasnya.

26 Best Mommy Blogger Malaysia 2021

Yayaazura.com   DA: 17 PA: 49 MOZ Rank: 11

  • Nurul Aleya - www.apakatamommy.com Usia blog: 10 bulan - bermula March 2020 Mommy kepada seorang anak
  • Sebenarnya sudah lama jadi blogger, 10 Tahun yang lepas dengan blog www.secantikmanis.com
  • Selepas tamat pengajian, mula bekerja blog pun semakin tertinggal
  • Tetapi minat menulis sentiasa ada, cuma tiada masa.

Sektor Ekonomi Tambahan Dibenarkan Beroperasi

Nokomen.com   DA: 11 PA: 47 MOZ Rank: 98

  • ApaKataMommy YT April 11, 2020 - 4:17 pm Memang bagus nya Boleh bukak sedikit Demi sedikit sektor2 yang perlu
  • Tp Sy rasa akan ada yang tidak akan ikut perintah.

26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Untuk Tahun 2021

Biemohd.com   DA: 15 PA: 50 MOZ Rank: 9

  • Nurul Aleya (apakatamommy) (www.apakatamommy.com) - Nurul berpengalaman menulis blog selama 10 bulan sejak March 2020
  • Sebenarnya sudah lama jadi blogger, 10 Tahun yang lepas dengan blog www.secantikmanis.com
  • Selepas tamat pengajian, mula bekerja blog pun semakin tertinggal.

Keunikan Trek Baru Bukit Harimau Menangis – Nhazla Fikri

Nhazlafikri.com   DA: 15 PA: 50 MOZ Rank: 8

  • hi apakatamommy 18/07/2020, 12:16 pm masuk hutan ni banyak jugak pantang larang nya jugak
  • nak masuk hutan pun nak kena Ada orang yang lebih arif
  • Fas 18/07/2020, 12:28 pm Ish bahayanya ditinhgalkan sorang sorangkat bukit tu… nasib baik dah dpt bantuan… nama bukit ni unik gak ek… kita bukan kaki panjat bukit so

Resepi Kek Guna Air Fryer

Yeannemakeupart.com   DA: 19 PA: 39 MOZ Rank: 7

  • Salah satunya adalah pandan muffin ini, guna air fryer pun boleh buat kek yang lembut dan gebu
  • IKLAN BURNT CHEESECAKE BAHAN-BAHAN • 3 biji telur ayam • 250 gram cream cheese • 125ml whipping cream • Setengah cawan gula • Tepung […] Lihat juga resep Brownies Air Fryer enak lainnya
  • Air Fryer Resepi : Kek Majerin | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca …

Recently Analyzed Sites

Revo.com (3 day ago)

Bobbyjonesband.com (3 day ago)

Huishoubao.com (1 day ago)

M1file.com (14 hours ago)

Trekksoft.com (10 day ago)

Tibbo.com (2 day ago)

Davbuxar.com (7 seconds ago)

Tailspinbandsc.com (6 day ago)

Dungscanada.com (2 hours ago)

Jfsorange.org (14 day ago)

Marloweslu.com (2 day ago)