Apekinah.com

Apekinah.com has Server used 216.239.38.21 IP Address with Hostname in United States. Below listing website ranking, Similar Webs, Backlinks. This domain was first 2017-11-25 (3 years, 325 days) and hosted in Mountain View United States, server ping response time 56 ms

DNS & Emails Contact

This tool is used to extract the DNS and Emails from this domain uses to contact the customer.

Fetching Emails ...

Extract All Emails from Domain

Top Keywords Suggestions

Keywords suggestion tool used Apekinah keyword to suggest some keywords related from this domain. If you want more, you can press button Load more »

1 Apekina
2 Apekina je tiefer das wasser
3 Akpinar

Hosting Provider

Website: Apekinah.com
Hostname: any-in-2615.1e100.net
Country:
Region: CA
City: Mountain View
Postal Code: 94043
Latitude: 37.419200897217
Longitude: -122.05740356445
Area Code: 650
Email AbuseNo Emails Found

Find Other Domains on Any IP/ Domain


New! Domain Extensions Updated .com .org .de .net .uk   » more ...

Domains Actived Recently

   » Revo.com (7 hours ago)

   » Bobbyjonesband.com (5 day ago)

   » Huishoubao.com (13 hours ago)

   » M1file.com (3 day ago)

   » Renhomesantalya.com (1 day ago)

   » Napadrivertours.com (3 day ago)

Results For Websites Listing

Found 48 Websites with content related to this domain, It is result after search with search engine

Apekinah.com

Apekinah.com   DA: 16 PA: 16 MOZ Rank: 32

Berkongsi dengan pembaca tempat makan yang best, disamping berkongsi tips kecantikan, kesihatan serta jika ada kelapangan saya buat produk review

Flagship Killer Realme GT MASTER Edition

Apekinah.com   DA: 16 PA: 50 MOZ Rank: 67

  • Flagship Killer realme GT MASTER Edition Now In Malaysia | realme Malaysia today released the realme GT Master Edition in the market followed by its global launch during the realme Fan Festival 2021.The realme GT Master Edition is furnished with a Qualcomm Snapdragon 778G processor chip, 120Hz Super AMOLED Fullscreen, and supports 65W SuperDart Charge
  • realme fans will be able to purchase the

ABAM KIE : The Man Of The House

Zukidin.com   DA: 15 PA: 15 MOZ Rank: 32

  • Stay Tech & Wellness Connected With The Latest Additions Of The realme AIOT Family
  • Stay Tech & Wellness Connected With The Latest Additions of The Realme AIoT Family
  • STAY TECH & WELLNESS CONNECTED WITH THE LATEST ADDITIONS OF THE REALME AIOT FAMILY.

Super Bio-Organic Organic High Fiber Drink Dynamic

Dyna-nutrition.com   DA: 22 PA: 33 MOZ Rank: 58

  • SUPER BIO-ORGANIC is a combination of high quality golden grain husk plus a special blend of more than 30 types of organic seeds, vegetables and green foods.
  • Pollution-Free And Organically Grown
  • Super Bio-Organic is rich in pollution-free organic seeds
  • These ingredients are certified by Organic Crop Improvement Association International, OCIA and imported from Emerald …

I Got Vaccinated Pfizer First Dose

Raydahalhabsyi.com   DA: 22 PA: 48 MOZ Rank: 74

  • These are the reported side effects of COVID-19 that I know after studying about it from other people's experiences and written articles
  • It was reported that the side effects of COVID-19 vaccines have mostly been mild to moderate and short-lasting
  • It includes fever, fatigue, headache, muscle pain, chills, diarrhea, and pain at the injection site.

Y.O.U Beauty Just Launched One Of The Longest Lasting

Anasuhana.com   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 72

  • Kuala Lumpur, 27 July 2021 – Global beauty brand Y.O.U Beauty is on fire with the launch of Stay All Day Pen Eyeliner, just like its’ name, this eyeliner can indeed stay all day
  • It is invented with a colour-lock formula that lasts up to 24 hours, catering to the growing demand for eye wear makeup.

7 Alarming Things A Hacker Can Do When They Have Your

Zukidin.com   DA: 15 PA: 50 MOZ Rank: 71

  • Penyanyi Pop Rudy Zil Terus Mewarnai Industri Hiburan Tempatan Dengan Single Terbaru ‘JAGA DIRIMU’ Di Kala Pandemik Melanda
  • Maksud 8 Kalimah Duduk Antara Dua Sujud
  • STAYCATION / WEEKEND GATEAWAY @ DORSETT PUTRAJAYA.

Senarai Pusat Pemulihan Penagihan Narkotik (PUSPEN

Shalimaryusof.com   DA: 21 PA: 50 MOZ Rank: 78

  • Senarai PUSPEN Seluruh Malaysia
  • Untuk pengetahuan semua, bagi memberi perkhidmatan yang lebih baik, PUSPEN telah dikategorikan mengikut kategori bersesuaian dengan beberapa faktor klien
  • Seperti yang korang lihat, di Malaysia hanya terdapat satu PUSPEN yang 100% disediakan untuk klien wanita iaitu di PUSPEN Bachok, Kelantan.

Sunsweet California Pitted Prunes Kegemaran Suriaamanda

Suriaamanda.com   DA: 19 PA: 47 MOZ Rank: 74

Lately ni kan aku sangat2 bz.masa untuk diri sendiri pun takde..aku notice jugak aku kurang entry untuk bulan ni x leh nak buat apa la korangnak mkn..nak ke toilet pun xde masa taux ah la aku sibuk diet dahmmg diet dan makin kurus dah niye la boss dept ni nyer PA cuti bersalinaku take over semuamula2 mmg x leh adapt sbb sebelum ni task x banyak sgtsekarang amikkk

MAT DRAT: FILEM PILIHAN BERKAITAN CORONAVIRUS, …

Mat-drat.blogspot.com   DA: 21 PA: 49 MOZ Rank: 79

  • Contagion (2011) Filem yang Mat Drat rasakan dapat menggambarkan keadaan pandemic Coronavirus (Covid-10) ini
  • Penceritaan yang cukup memberikan kefahaman bagaimana sesuatu pandemic itu boleh bermula, hanya dari seorang kluster boleh menyebabkan satu dunia terkena wabak ini dan seterusnya menjadi pandamic.

CARA KIRIMAN WANG POS

Shalimaryusof.com   DA: 21 PA: 35 MOZ Rank: 66

  • Satu cara mudah untuk mengirim wang melalui rangkaian Pejabat Pos yang meluas
  • Kiriman maksimum sehingga RM10,000.00
  • Perkhidmatan ini boleh didapati di semua cawangan Pejabat Pos berkomputer
  • Pembayaran balik segera untuk Kiriman Wang yang luput (tidak melebihi satu (1) tahun dari tarikh keluaran)

Cermin Mata Tanpa Power Anti Blue Light Dari Optom Eyecare

Yayaazura.com   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 78

  • Cermin Mata Tanpa Power Anti Blue Light Dari Optom Eyecare Bangi | Sebelum ada Pdpr ni, memang Yaya kawal tempoh masa untuk anak-anak menggunakan gajet
  • Hujung minggu je diberi kebenaran untuk main game di telefon
  • Gajet sememangnya tak elok menghadap lama-lama.

Resipi Korean Garlic Cheese Bread Viral Cara Azlina Ina

Hannamaruku.com   DA: 19 PA: 50 MOZ Rank: 81

  • Resipi Korean Garlic Cheese Bread Cara Azlina Ina
  • Bahan-bahan Roti (Untuk 1kg roti) Tepung high protein 1kg
  • Garam 10 gram (Secubit) Susu tepung 40 gram
  • Air + ais batu timbang bersama jadikan 550 gram.

Proses Pertukaran Sekolah Rendah Dan Menengah Ini

Fizarahman.com   DA: 18 PA: 50 MOZ Rank: 81

  • Proses Pertukaran Sekolah Rendah Dan Menengah | Ini Prosedur Yang Perlu Dilakukan
  • Tak susah pon sebenarnya proses untuk pertukaran sekolah ni
  • Saya pon pada mulanya rasa macam susah.

Atulhamid.com

Atulhamid.com   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 81

  • atulhamid.com merupakan blog kepunyaan Atul Hamid
  • Seorang Isteri dan ibu kepada sepasang cahaya mata
  • Aktif berblog, berbisnes dan merupakan seorang …

Lovely Sunshine

Myarosli.com   DA: 16 PA: 16 MOZ Rank: 47

  • Rupanya Banyak Je Game Zaman Dahulu di Solitaire.org
  • Mudahnya Sign Up Akaun ASB Menerusi Online Je Sekarang! 5 hours ago Fiza Aizzawa
  • Dine in pertama selepas PKP 3.0, layan Nasi Briyani kambing Restoran Al-Diafah, Bangi

Akhirnya Dapat Duit Refund Dari FoodPanda

Yayaazura.com   DA: 17 PA: 45 MOZ Rank: 78

  • Akhirnya Dapat Duit Refund Dari FoodPanda | Niat untuk buat kejutan dan menggembirakan anak-anak bertukar kecewa setelah order kena cancelled dengan Domino's Pizza
  • Ni kali pertama order kena cancelled
  • Nasib belum bagi tahu suami dan anak-anak ibu nak order pizza sebab nak buat kejutan kan.

17 Idea Hadiah Untuk Ibu Tersayang Di Hari Istimewa

Shalimaryusof.com   DA: 21 PA: 35 MOZ Rank: 73

  • Idea Hadiah Untuk Ibu Tersayang Di Hari Istimewa | Assalamualaikum dan salam sejahtera
  • Tidak lama lagi akan tiba hari lahir ibu Sha yang tersayang
  • Jadi kebetulan kalau ada rezeki dapatlah meraikan hari lahir mak pada minggu hadapan jika jadi balik kampung.

Something That Never Fails To Make You Better

Myarosli.com   DA: 16 PA: 50 MOZ Rank: 84

  • There are many alternatives of the way to finding our peace
  • Everything about praying and recite Al-Quran is the BEST in curing our problems
  • But I am going to be a little bit far from them.

Top 10 BEST FLAVOUR POD IN MALAYSIA

Zazaazman8.com   DA: 18 PA: 49 MOZ Rank: 86

  • NanoPOD Lychee Freezi by NanoSTIX
  • The fresh taste of lychee is simply too good to resist
  • NanoPod Lychee Freezi by NanoSTIX is the one you should buy if you’re craving a fruit flavour that is not too sweet and has a suitable amount of …

Realme Officially Launch Its First Laptop, Realme Book

Marshaliza.com   DA: 18 PA: 50 MOZ Rank: 88

  • Today, realme Malaysia has officially launched its first laptop, realme Book while announcing its availability in the Malaysian market
  • Powered by the 11th Gen Intel® Core™ Processor, the realme Book will be offered in three variants through its first sale on Shopee with prices starting from RM2,499 to RM3,499 assured with a two-year warranty.

TUTORIAL 4 CARA BERKESAN LAJUKAN PC ATAU LAPTOP

Nunaabdullah.com   DA: 20 PA: 49 MOZ Rank: 90

Jadi memandangkan laptop sangat penting untuk memudahkan kerja,jadi harini nuna hendak kongsikan tutorial 4 cara berkesan lajukan pc atau laptop.Sebenarnya tips ini juga nuna dapat dari salah sebuah blog yang nuna rasa sangat praktik dan amat mudah untuk ikuti segala tips yang disyorkan.

Perabot Murah Di Kedai Perabot Murah

Anasuhana.com   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 89

  • Lain lah kalau dah ada rezeki mampu bina rumah atas tanah sendiri kan tu lain cerita
  • Kalau terbeli yang besar, takde space dah untuk Syafi bermain
  • Perabot sekarang ni bukan murah u olls

44 Koleksi Resepi Menu Makanan Berpantang Yang Mudah

Marinabashah.com   DA: 20 PA: 44 MOZ Rank: 87

44 Koleksi Resepi Menu Makanan Berpantang Yang Mudah Dimasak Untuk Ibu Selepas Bersalin | Baca di group-group Facebook, ramai pula yang baru bersalin dan …

Diorama Alam Sekitar PSV Tahun 6

Yayaazura.com   DA: 17 PA: 46 MOZ Rank: 87

  • Diorama Alam Sekitar PSV Tahun 6
  • by Yaya Azura Thursday, July 01, 2021 7 Comments
  • Diorama Alam Sekitar PSV Tahun 6 | Yaya nak kongsikan sebagai kenang-kenangan pdpr untuk matapelajaran PSV
  • Abang Wafiq kena hasilkan diorama bertemakan alam sekitar
  • Cabaran juga nak menyiapkan tugasan ni
  • Dalam keadaan lockdown PKPD bahan-bahan pun terhad.

Half A Million Page Views! Blogging

Raydahalhabsyi.com   DA: 22 PA: 37 MOZ Rank: 84

  • Half a million page views! | Blogging
  • Hi guys, as you can see from the titles my blog has finally reach half a million page views after so long
  • I know it's only half a million, which I once thought was impossible to achieve as I'm no full-time blogger who updates regularly
  • I only get to create content and post new blogpost once in a while.

Cara Ukur Saiz Bangle Yang TEPATjom Baca

Marshaliza.com   DA: 18 PA: 50 MOZ Rank: 94

  • Cara Ukur Saiz Bangle yang TEPATjom baca
  • Hari ni nak share sedikit sebanyak tentang satu aksesori wanita ni
  • Seperti lelaki dan kereta, wanita dan aksesori pula memang tidak dapat dipisahkan
  • Menyentuh mengenai jenis-jenis aksesori pula, It could be necklace, earing, bangles and etc
  • Jadi, untuk entri kali ini, topik utama

Resipi Cinnamon Rolls Step By Step Mudah Dan Confirm Jadi

Hannamaruku.com   DA: 19 PA: 48 MOZ Rank: 94

  • Bakar dalam 20-30 minit, rajin lah jenguk
  • Kalau dah tukar colour tu okay la dah masak
  • Nanti rumah kome semerbak bau cinnamon oi sedap sungguh! Dah siap bakar, nanti dalam oven pun dia akan mengembang lagi tau
  • Keluarkan topping kau tadi, aku nak senang, masukkan dalam piping beg dan aku pipe dulu.

Kelebihan Dan Kekurangan Pelaburan Emas

Zukidin.com   DA: 15 PA: 50 MOZ Rank: 93

  • Jadi pada hari ni Abam Kie nak berkongsi 3 kelebihan dan 3 kekurangan emas
  • Harap dapat memberikan sedikit panduan kepada kawan2 yang baru berjinak-jinak di dalam pelaburan emas ini
  • Yang penting beli emas dengan syarikat yang sah seperti Public Gold, Hello Gold, Bank Muamalat dan sebagainya
  • Jangan join skim pelaburan emas yang tidak diketahui

SUPERCUBE MOLASSES HERBS DRINK KIUB MINUMAN HERBA …

Ilhamdini.com   DA: 17 PA: 49 MOZ Rank: 95

  • VARIASI SUPERCUBE MOLASSES HERBS DRINK
  • Terdapat 3 kotak minuman herba berasaskan gula molasses Supercube iaitu Osmanthus & Roses, Ginger & Lavender dan Red Dates & Goji Berry
  • Dalam setiap kotak ada dua jenis kiub tau
  • Macam Osmanthus & Roses akan ada 10 kiub Osmanthus dan 10 kiub Roses macam tu juga dengan yang lain

VITAMIN C BENEFITS FLAVETTES GLOW UNTUK KULIT SIHAT …

Nunaabdullah.com   DA: 20 PA: 45 MOZ Rank: 95

Sejak tengok drama "Pujaan Hati Kanda "yang ditayangkan di slot tv3,rasa hendak mencuba produk flavettes vitamin c glow ini sangat teruja.Apa yang menarik dalam flavettes vitamin c ini adalah kerana ia mengandungi glutathione yang mana berfungsi untuk mencerahkan kulit .Nuna amalkan vitamin c ini bukan untuk mendapatkan kukit yang glowing serta cerah sahaja tau,tetapi untuk membantu nuna …

Ketahuilah Perbezaan Bila Menggunakan Ayat Syafakillah

Iamfuzy.com   DA: 15 PA: 44 MOZ Rank: 90

  • Jazaakumullah Khairan Katsiran – Semoga Allah membalas kamu dengan kebaikan banyak
  • Barakallahu fiik – Semoga Allah memberikan keberkahan kepadamu
  • Barakallah fii umrik – Semoga Allah memberikan keberkahan atas umurmu
  • Fii amaanillah – Semoga dalam lindungan Allah
  • Ilalliqa – Sampai Bertemu Lagi, diucapkan orang yang pergi.

PG MALL 916 GOLD DAY AND KEMPEN BELI BARANGAN …

Zazaazman8.com   DA: 18 PA: 50 MOZ Rank: 100

  • Rupanya Banyak Je Game Zaman Dahulu di Solitaire.org
  • RASMI: Tarikh Buka Sekolah Bagi Fasa 1, Fasa 2, Fasa 3 & Fasa 4 PPN – KPM
  • Mudahnya Sign Up Akaun ASB Menerusi Online Je Sekarang! 3 days ago Ciktie Dot Com.

13 Resepi Puding Buah-buahan Yang Menyelerakan

Maisarahsidi.com   DA: 20 PA: 50 MOZ Rank: 17

  • Susu, serbuk agar-agar, air dan gula di masak dahulu di dlm periuk sehingga mendidih..kemudian tuang di dlm bekas kaca.1 biji buah mangga dipotong dadu
  • Masukkan mangga yang dipotong dadu tadi ke dalam adunan agar-agarbiarkan sejuk seketika
  • Tuangkan puri mangga perlahan-lahan ke atas adunan puding.

KITSUI VITAMIN C

Ilhamdini.com   DA: 17 PA: 30 MOZ Rank: 81

  • Stay Tech & Wellness Connected With The Latest Additions Of The realme AIOT Family Ardini Humaira
  • Nutrition Pro Expands to Sabah, On Track to Achieve RM20m in Revenue in 2021 Atul Hamid
  • Jualan ke China: kerjasama antara PGMall dan JD Worldwide Azwar Syuhada.

18 Masakan Simple Tapi Sedap Untuk Berbuka Puasa

Marinabashah.com   DA: 20 PA: 48 MOZ Rank: 15

  • Stay Tech & Wellness Connected With The Latest Additions Of The realme AIOT Family Mimi Azirah
  • Stay Tech & Wellness Connected With The Latest Additions of The Realme AIoT Family Mrs Liez - Malaysian Lifestyle Blogger.

Kuih Dangai Amyra Roslan

Amyraroslan.com   DA: 19 PA: 25 MOZ Rank: 80

  • Kedah contohnya, haa kampung kami la tu
  • Tempat lain kalau tak silap, dorang panggil Kuih Rangin
  • Macam nie la rupanya kuih dangai nie
  • Dari 1st day puasa Migha dah teringin sangat nak makan Kuih Dangai nie
  • Tapi malangnya sampai ke hari nie tak jumpa lagi

7 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Di Pekan

Iamfuzy.com   DA: 15 PA: 49 MOZ Rank: 13

  • 7 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Di Pekan
  • Kami singgah makan di Warung Pekan Lama untuk makan tengahhari memandangkan kami berada di tengah pekan Pekan
  • Lokasi makan ni menjadi pilihan selepas d'hubby mengatakan kedai makan ni antara kedai yang sering disinggah oleh Yang Dipertuan Agong ke 16, Al-Sultan Abdullah Ri

7 KEBAIKAN RENDAM KAKI DALAM BANCUHAN GARAM

Nunaabdullah.com   DA: 20 PA: 50 MOZ Rank: 12

  • Selain selsema, rendaman kaki dengan air panas dan garam juga bermanfaat untuk rawatan sakit kepala
  • Sakit kepala yang kadang kala berlaku kerana perubahan cuaca secara mendadak memang menyekat aktiviti seharian anda, jadi boleh cuba aktiviti ini untuk mengurangkan tekanan pada pembuluh darah disebabkan perubahan cuaca.

NF Media Bantu Usahawan Dan Perniagaan Melalui Pemasaran

Qisstiera.com   DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 11

  • NF Media Bantu Usahawan Dan Perniagaan Melalui Pemasaran Offline Media
  • Pemasaran atau lebih dikenali sebagai 'marketing' amatlah diperlukan pada masa kini oleh usahawan dan perniagaan sama ada yang baru bertapak mahupun dah lama
  • Fungsi pemasaran ini adalah untuk memperkenalkan jenama dan perniagaan agar lebih ramai yang tahu tentang kewujudan

Pengalaman Dan Tips Lulus Peperiksaan Online, Temuduga SPA

Maisarahsidi.com   DA: 20 PA: 50 MOZ Rank: 10

  • Ini bermakna, peluang untuk mendapat jawatan yang diidamkan semakin cerah
  • Selepas ini, sesi temuduga pula menanti anda
  • Keputusan Peperiksaan Online SPA
  • kalau anda mendapat panggilan peperiksaan online SPA, buat je persediaan untuk menghadapinya
  • Lulus atau tidak keputusannya, belakang cerita.

Pelancaran Realme Book Secara Rasmi Di Malaysia

Marinabashah.com   DA: 20 PA: 50 MOZ Rank: 9

  • Realme Malaysia has officially launched its first laptop, Realme Book while announcing its availability in the Malaysian market
  • Powered by the 11th Gen Intel® Core™ Processor, the Realme Book will be offered in three variants through its first sale on Shopee with prices starting from RM2,499 to RM3,499 assured with a two-year warranty.

Pengalaman Bersalin Anak Kedua Di Hospital Andorra Semasa

Hannamaruku.com   DA: 19 PA: 47 MOZ Rank: 8

  • Alhamdulillah aku selamat bersalin anak kedua, baby boy pada 7 April 2020, 3.08 petang
  • (10 days earlier than due date - 17 April 2020 sepatutnya)
  • Yo ni pun kena update sini sebab nanti mesti aku lupa!

MAT DRAT: Tips Bercuti Ke Langkawi

Mat-drat.blogspot.com   DA: 21 PA: 38 MOZ Rank: 7

  • Untuk panduan pembaca yang ingin bercuti ke Pulau Langkawi, mungkin sedikit info di bawah dapat membantu percutian anda
  • Pengunjung dan pelancong boleh ke sini dengan beberapa pilihan sama ada dengan menaiki kapal terbang, feri atau bawa kereta sendiri (guna perkhdmatan feri roro).

MAT DRAT: Tempat Dan Aktiviti Menarik Di Langkawi

Mat-drat.blogspot.com   DA: 21 PA: 50 MOZ Rank: 6

  • Mat Drat senaraikan 20 Tempat dan Aktiviti Menarik Di Langkawi pilihan Mat Drat
  • Mungkin sesetengah orang lain mempunyai senarai yang berbeza
  • Selain tu, cable car dan island hoping jangan dilepaskan
  • Kalau cari tempat menarik di Langkawi tanpa bayaran agak terhad disini.

Cara Melegakan Asma Tanpa Inhaler/ Pam Ventolin Amyra Roslan

Amyraroslan.com   DA: 19 PA: 50 MOZ Rank: 5

  • Cara Melegakan Asma tanpa Inhaler/ Pam Ventolin
  • Rasanya belum terlambat lagi kalau Myra nak ucapkan Selamat Hari Raya dekat korang semua
  • Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
  • Bertabahlah kita yer dah 2 tahun tak dapat nak beraya dengan keluarga dekat kampung.

Cara Letak Scroll Box Di Bloglist Adik Ida

Mizzatul.com   DA: 16 PA: 47 MOZ Rank: 4

  • Cara Ketiga Letak Scroll box di bloglist
  • Anda hanya perlu klik Jump To Widget sahaja
  • Selepas itu, ia akan terus ke bloglist widget seperti dalam gambar dibawah
  • Untuk hasilkan scroll box, anda perlu ulang sahaja langkah ke …

Recently Analyzed Sites

Revo.com (7 hours ago)

Bobbyjonesband.com (5 day ago)

Huishoubao.com (13 hours ago)

M1file.com (3 day ago)

Trekksoft.com (3 day ago)

Tibbo.com (7 hours ago)

Tailspinbandsc.com (3 day ago)

Dungscanada.com (1 day ago)

Jfsorange.org (7 day ago)

Marloweslu.com (7 day ago)