Avokatura.com

Avokatura.com has Server used 135.125.126.250 IP Address with Hostname in United States. Below listing website ranking, Similar Webs, Backlinks. This domain was first 2015-06-30 (5 years, 314 days) and hosted in Basking Ridge United States, server ping response time 256 ms

DNS & Emails Contact

This tool is used to extract the DNS and Emails from this domain uses to contact the customer.

Fetching Emails ...

Extract All Emails from Domain

Top Keywords Suggestions

Keywords suggestion tool used Avokatura keyword to suggest some keywords related from this domain. If you want more, you can press button Load more »

1 Avokatura
2 Avokaturashtetit
3 Avokaturashtetit.gov.al
4 Avokatura islami
5 Avokatura istrefi
6 Avokatura shteterore
7 Avokatura e shtetit al
8 Avokatura shteterore ne kosove
9 Avokatura e pergjithshme e shtetit

Hosting Provider

Website: Avokatura.com
Hostname: ns1.aslogin.com
Country:
Region: NJ
City: Basking Ridge
Postal Code: 07920
Latitude: 40.67610168457
Longitude: -74.572998046875
Area Code: 908
Email AbuseNo Emails Found

Find Other Domains on Any IP/ Domain


New! Domain Extensions Updated .com .org .de .net .uk   » more ...

Domains Actived Recently

   » Nysoms.org (10 seconds ago)

   » Gm-cat.com (0 seconds ago)

   » Medicalhair4u.com (2 seconds ago)

   » Eban.org (6 seconds ago)

   » Michiganchronicle.com (2 seconds ago)

   » Farrow.com (28 seconds ago)

   » Osirisnet.net (13 seconds ago)

   » Infoclearonline.com (38 seconds ago)

   » Leertrucks.com (1 seconds ago)

   » Hileyvw.com (30 seconds ago)

Results For Websites Listing

Found 48 Websites with content related to this domain, It is result after search with search engine

Lawyer For Legal Services In Prishtina Avokatura

Avokatura.com   DA: 17 PA: 8 MOZ Rank: 25

 • Hoxha Adelina Resmi Hoxha was born in 1980 in Prizren
 • Educated in Kosovo and Macedonia, where she has completed the Law Faculty and holds a Master's Degree in the Third University degree with the scientific title Magjitre of Legal Sciences.

Avokatura ISTREFI SH.P.K.

Avokaturaistrefi.com   DA: 24 PA: 24 MOZ Rank: 49

 • funksionon si shoqeri e avokatëve e profesionalizuar në lëminë civile
 • Përvoja e avokatëve shquhet në kompenzim të dëmeve të shkaktuara nga fatkeqësitë e komunikacionit dhe sigurimet shëndetësore, nga lëndimet në punë, nga rryma dhe zjarri, etj.

Avokatura Shtetërore

Md.rks-gov.net   DA: 14 PA: 10 MOZ Rank: 26

 • Detyrat dhe përgjegjësitë e Avokaturës Shtetërore janë: i
 • Përfaqësimi i Ministrisë, Qeverisë dhe entiteteve tjera pranë organeve gjyqësore, pranë arbitrazheve si dhe organeve tjera administrative; ii
 • Hartimi i parashtresave ligjore, memorandumeve dhe ndonjë dokumenti tjetër që kërkohet në lidhje me

Avokaturashtetit.gov.al (Avokatura E Shtetit)

Host.io   DA: 7 PA: 24 MOZ Rank: 34

avokaturashtetit.gov.al (hosted on akshi.gov.al) details, including IP, backlinks, redirect information, and reverse IP shared hosting data

Albert Islami Law Office

Avokatia.eu   DA: 15 PA: 4 MOZ Rank: 23

 • Albert Islami Law Office is a full service law firm specializing in corporate law and procedures of the Kosovo Legal System and businesses offering a full range of legal services to a diversified client base, including well-known multi-national …

Ministria E Drejtësisë

Md.rks-gov.net   DA: 14 PA: 14 MOZ Rank: 33

 • Ministria e Drejtësisë, Ministry of Justice, Ministarstvo Pravde
 • 01-364 Vendim KM-72-2021 Metije Ademi caktohet Zevendesuese e Drejtorit te Pergjithshem te SHSK-se(1)

Alabama.gov The Official Website Of The State Of Alabama

Alabama.gov   DA: 15 PA: 15 MOZ Rank: 36

 • Alabama.gov is one of the best government sites in the nation
 • Discover our many awards and recognitions.

Avokatura Lexius – Avokatura Lexius

Avokaturalexius.com   DA: 19 PA: 19 MOZ Rank: 45

 • Cred chillwave mustache helvetica raw denim mixtape la croix actually air plant celiac echo park blog drinking vinegar pour-over
 • Butcher bicycle rights fashion axe church-key etsy ramps try-hard shabby chic cornhole synth bushwick.

Bashkëpunim Dhe Koordinim Në Mes Të Institucionit Të

Gazetablic.com   DA: 14 PA: 50 MOZ Rank: 72

 • Avokati i Përgjithshëm i Shtetit, Sami Istrefi është pritur në takim nga Avokati i Popullit të Republikës së Kosovës, Naim Qelaj
 • Në këtë takim Avokati Istrefi e ka njoftuar Avokatin Qelaj me punën dhe aktivitetet e Avokaturës Shtetërore si dhe sfidat me të cilat po ballafaqohet ky …

Avokatura E Shtetit Pyet Shtetin

Pyetshtetin.al   DA: 14 PA: 21 MOZ Rank: 44

 • Koordinatori i të drejtës për informim Sulbie Kurti
 • [email protected]
 • Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve
 • Ky institucion është në varësi të: Ministria e Drejtesise
 • Drejtohu institucioneve Kërko informacion ;

Dastid Pallaska, Managing Partner

Pallaska-associates.org   DA: 27 PA: 27 MOZ Rank: 64

 • Dastid Pallaska, Managing Partner
 • Office: + 383 38 244 888 Fax: + 383 38 244 887 Email: [email protected]
 • Background: Dastid Pallaska is an Attorney at Law specialized in banking and finance, mergers and acquisitions and project finance.

Selimi: Avokatura Shtetërore E Suksesshme Në Mbrojtjen E

Aleanca.press   DA: 13 PA: 50 MOZ Rank: 74

 • Avokatura Shtetërore po arrin të jetë e suksesshëm në mbrojtjen e buxhetit të Republikës së Kosovës
 • Tani kemi pranuar aktgjykimin nga departamenti ekonomik, ku është fituar një kontest në vlerë 1.8 milion euro, kurse në një kontest tjetër në Gjykatën e Vjenës, rasti është fituar me …

Avokatura.com, Pristina (2021)

Juridipedia.com   DA: 19 PA: 42 MOZ Rank: 73

 • Be the first to know and let us send you an email when avokatura.com posts news and promotions
 • Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at …

Avokati I Shtetit I RMV-së – Avokatura E Republikës Së

Drzavnopravobranitelstvo.gov.mk   DA: 35 PA: 26 MOZ Rank: 74

Sipas dispozitave të Ligjit për Avokaturën Shtetërore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Avokatura Shtetërore është organ shtetëror që ndërmerr masa dhe mjete ligjore për qëllim të mbrojtjes ligjore të të drejtave pronësore dhe interesave të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe kryen punë të tjera të përcaktuara me këtë dhe me ligje të tjera.

Shkarkohet Avokatja E Shtetit, Zbuloni Arsyen

Standard.al   DA: 15 PA: 50 MOZ Rank: 79

 • Por ndërsa procesi penal përfundoi, avokatura e shtetit nuk kishte bërë asnjë përpjekje për të rifituar pronësinë e parcelave të tjetërsuara
 • BIRN mësoi se prej 18 majit 2016, Prokuroria e Kavajës i ishte drejtuar me një shkresë zyrtare Avokatit të Shtetit duke i kërkuar të bëhej pjesë e gjyqit për të rifituar pronat publike.

LIGJ Nr.10 018, Datë 13.11.2008 PËR AVOKATURËN E SHTETIT

Pp.gov.al   DA: 13 PA: 38 MOZ Rank: 66

 • Avokatura e Shtetit është person juridik publik, në varësi të Ministrit të Drejtësisë, me seli në Tiranë
 • Avokatura e Shtetit është institucion qendror i administratës publike, i ngarkuar ekskluzivisht për dhënien e asistencës juridike për institucionet shtetërore dhe …

Avokatura Musa Damati

Novende.com   DA: 15 PA: 6 MOZ Rank: 37

Avokatura Musa Damati është firme lidere për konsulencë ligjore në Kosovë dhe ofron shërbime në shumë fusha ligjore për klientët vendor dhe ndërkombëtar, veçanërisht shërbimet ofrohen në fushën penale, në fushën e të drejtës së kompanive / korporatave, fushën tregtare dhe financiare, në fushën e të drejtave pronësore në paluajtshmëri dhe të fushës së

International Arbitration Lawyers, Law Firms In Kosovo For

Hg.org   DA: 10 PA: 48 MOZ Rank: 75

 • Avokatura legal office is providing our clients services on the highest level of professionalism based on existing ethical Code and legal frameworks
 • The Legal Office is headed by Mrs
 • Hoxha (Magistrate of Law Sciences) and supported by Mr
 • Resmi Hoxha (PHD on Law Sciences) with an

Avokatura S&Q Kremton 10 Vjetorin E Themelimit

Gazetablic.com   DA: 14 PA: 47 MOZ Rank: 79

 • Avokatura “SEJDIU & QERKINI” sot kremton 10-vjetorin e themlimit të saj nga avokatët Korab R
 • Nga një projekt i kufizuar anësor i themeluesëve, që ndante një zyre të vogël, përmes përkushtimit të themeluesëve, sakrificës dhe kontributit të familjeve tona, dhe devotshmërisë së …

Legal Assistance U.S. Embassy In Kosovo

Xk.usembassy.gov   DA: 16 PA: 50 MOZ Rank: 85

 • Please note: The Department of State assumes no responsibility or liability for the professional ability or reputation of, or the quality of services provided by, the entities or individuals whose names appear on the following lists
 • Inclusion on this list is in no way an endorsement by the Department or the U.S

Për Shqyrtim Në Dhomë Këshillimi

Gjykataelarte.gov.al   DA: 20 PA: 48 MOZ Rank: 88

 • Për shqyrtim në dhomë këshillimi
 • Lista e çështjeve të gatshme për shqyrtim dt

Pse Avokatura E Shtetit Ka Përzgjedhur ‘Foley Hoag Law

Cna.al   DA: 10 PA: 50 MOZ Rank: 81

 • Pse avokatura e shtetit ka përzgjedhur ‘Foley Hoag law firm’ për të përfaqësuar Shqipërinë në gjykatën e arbitrazhit
 • Aktualitet Përplasja në KZAZ 30 në Tiranë/ Kodheli: Ka pasur persona të pautorizuar në proces
 • Bllokimi i doganës së Kapshticës/ Shtyhet sërish afati.

Avokatura Jashari Hertica

Facebook.com   DA: 16 PA: 9 MOZ Rank: 47

 • Avokatura Jashari Hertica, Prishtinë
 • 1,107 likes · 5 talking about this · 25 were here
 • Kryejm këto shërbime juridike: 1)Përpilimin e të gjitha akteve juridike 2)Përfaqsime 3)Këshilla juridike

Shërbimet – Avokatura Lexius

Avokaturalexius.com   DA: 19 PA: 11 MOZ Rank: 53

 • There is a wide range of drug related charges
 • The type of charge and the consequences you face depend.

Kushtetuta E Kosovës/Kapitulli VII

Wikisource.org   DA: 14 PA: 45 MOZ Rank: 83

 • Avokatura është profesion i pavarur, e cila ofron shërbime sikur është e rregulluar me ligj
 • Mënyra e fitimit të së drejtës për të ushtruar profesionin e avokatit, …

Humbet Përfundimisht Gjyqin, Shqipëria Do I Paguajë

Zeriamerikes.com   DA: 20 PA: 15 MOZ Rank: 60

 • Për t’u përfaqësuar në procesin e ankimimit, Avokatura e Shtetit shqiptar kishte përzgjedhur studion amerikane, Foley Hoag, me një eksperiencë në trajtimin e rasteve të tilla
 • Ndërsa përballë saj, sipërmarrësi italian Becchetti, përfaqësohej nga dy studio të mëdha ligjore, Debevoise & Plimpton, me seli në New York, dhe

Avokatët Shtetërorë – Avokatura E Republikës Së Maqedonisë

Drzavnopravobranitelstvo.gov.mk   DA: 35 PA: 21 MOZ Rank: 82

Sipas dispozitave të Ligjit për Avokaturën Shtetërore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Avokatura Shtetërore është organ shtetëror që ndërmerr masa dhe mjete ligjore për qëllim të mbrojtjes ligjore të të drejtave pronësore dhe interesave të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe kryen punë të tjera të përcaktuara me këtë dhe me ligje të tjera.

Avokatura Zabeli & Sinani, Rr. Muhamet Qana Prishtine

Juridipedia.com   DA: 19 PA: 50 MOZ Rank: 96

 • Avokatura Zabeli&Sinani ju uron nga zemra gjith shqiptarëve anemban botës ditën e pavarësis
 • URIME! 10/02/2021 🤓🤓 31/12/2020
 • Urime Viti i Ri 2021! Ju urojm shëndet, lumturi e gëzime në familjet e juaja! Shpresojmë që viti 2021, të jetë një Vit i mbarë për të gjithë ne!

Permbaruesi Privat Afet Mjeku

Business.facebook.com   DA: 21 PA: 28 MOZ Rank: 77

 • Përmbaruesi Privat ESET MURATI
 • Institutet e së drejtës civile - IDC
 • Avokate/Rechtsanwältin Xhevahire Klöppner, LL.M
 • Oda e Përmbaruesve Privat të Kosovës

Artan Qerkini – SQ LAW

Sq-law.com   DA: 10 PA: 15 MOZ Rank: 54

 • Lagja Veternik, EXDC3 Llamella 10, Kati 6, Nr
 • 18 10000 Prishtine Republika e Kosoves [email protected] +383 (0)45 40 77 40

Shkrime Në Revistën Avokatura 11

Oak-ks.org   DA: 10 PA: 26 MOZ Rank: 66

 • ODA E AVOKATËVE TË KOSOVËS AVOKATSKA KOMORA KOSOVA KOSOVO BAR ASSOCIATION Str
 • 31, Pristina, Kosovo Tel: +381 (0) 38 244 586 & +381 (0) 38 243 717 E-mail: [email protected] Web: www.oak-ks.org

Kërkohet Regres Për Inspektorët Që Montuan “Sopotin

Telegrafi.com   DA: 13 PA: 50 MOZ Rank: 94

 • Avokatura Shtetërore kërkon regres ndaj inspektorëve të përfshirë në rastin “Sopoti” për dëmtim të buxhetit shtetëror me punën e tyre jo profesionale
 • Alsat ka siguruar një dokument përmes të cilit Avokati i Shtetit kërkon nga Prokuroria e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit që mbi bazën e dëmit të shkaktuar, gjashtë inspektorëve të DSK-së të njohur […]

Recently Analyzed Sites

Nysoms.org (10 seconds ago)

Gm-cat.com (0 seconds ago)

Medicalhair4u.com (2 seconds ago)

Eban.org (6 seconds ago)

Michiganchronicle.com (2 seconds ago)

Farrow.com (28 seconds ago)

Osirisnet.net (13 seconds ago)

Infoclearonline.com (38 seconds ago)

Leertrucks.com (1 seconds ago)

Hileyvw.com (30 seconds ago)

Cardinalcarports.com (23 seconds ago)

Avokatura.com (0 seconds ago)

Legitmailorderbride.com (8 seconds ago)

Thelifestyledco.com (2 seconds ago)

Barbaramichelle.com (11 seconds ago)

Lhviajes.com (8 seconds ago)

Akcariboucabins.com (8 seconds ago)